Lumea de astăzi este interconectată, iar dacă nu ai măcar o pagină de facebook sau un site de prezentare pe internet se poate spune că practic nu exiști. Prezentarea specificului și ofertelor firmelor pe internet este o necesitate, nu mai reprezintă un moft. Însă pentru a te detașa de competitorii de pe piață trebuie să oferi ceva ce te individualizează, iar aici intervine BAS Custom Software, pentru că, în serviciile oferite de noi, accentul cade noi pe customizare, suntem o interfață între cum se personalizează și se identifică firmele și instituțiile care apelează la noi și respectiv piața cererilor de bunuri și servicii.

Este recunoscut enormul potențial adus în dezvoltarea unei afaceri prin transformarea sa într-o parte integrantă dintr-o rețea și au aparut în ultimul deceniu noi idei de utilizare a informației online. Treptat s-au instalat pe piața afacerilor noi concepte, cum ar fi cel de afacere electronică (E-Business) sau comerț electronic (E-Commerce), ca alternative electronice ale modului tradițional de a face afaceri sau comerț. Afacerile electronice nu sunt doar o modă, ele reprezintă o abordare modernă a conceptului de a “face” afaceri. Apar modificări în modul în care este utilizată informația, în care se contactează clienții, furnizorii și angajatii, în marketing, în modul de promovare, etc.

Prin profilul de activitate, BAS Custom Software promovează relația flexibilă, bazată pe comunicare permanentă, cu clienții și susține și folosește inovația în toate sensurile, pornind de la idei, la softuri și design web, instrumentalizând tehnologii de operare IT inovative. Capacitatea de adaptare a ofertelor noastre la trendurile de pe piață și la cerințele clienților în același timp, adică flexibilitatea și dimanismul cred că ne diferențiază de alte firme care oferă consultanță, pagini web, software la comandă etc. În același timp, ceea ce oferim noi are și un rol educativ, pentru că de multe ori le sugerăm clienților să folosească tehnologii inovative și îi instruim în folosirea acestor instrumente, deci promovăm și educarea TIC la nivelul comunității.